Wilujeng sumping di situs web urang!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    Téknologi Shenzhen Penghui CO., LTD.

Téknologi Shenzhen Penghui CO., LTD.

Téknologi Sérzhen penghui CO., LTD mangrupikeun produsén anu parantos konsentrasi kana panilitian, pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa Shenli ngalangkungan produk siri motor, réduksi planét luhur-precision. Ayeuna, perusahaan mikaresep parabot produksi canggih, alat-alat uji sareng téknologi sareng prosés produksi canggih; ngagaduhan tim anu kuat konséntrasi kana panaliten produk sareng pamekaran; ngabogaan tim desain anu diwangun ku desainer elit sareng nyandak pangembangan industri industri bangsa Cina salaku tugas sareng bakti nyiptakeun motor ngalangkungan luhur di bumi sareng mancanagara dumasar kana sumanget pangrajin Tiongkok.

BALONG

The hollow rotary actuator has high torque and high precision rotary execution action. The integrated design, processing and assembly technology integrates high-precision harmonic reducer, frameless torque motor, hollow shaft high-resolution absolute encoder and brake, smart sensor in all one. T...

Micro Stepper Motor

The micro stepper motor is a key execution component in the micro electro mechanical system. With the in-depth study of electronic technology and precision machining technology, micromotors are developing in the direction of miniaturization, diversification and modularization. The micro stepper ...