Welcome to situs kita!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

    Shenzhen Penghui Teknologi CO., LTD.

Shenzhen Penghui Teknologi CO., LTD.

Shenzhen penghui teknologi CO., LTD iku sawijining perusahaan kang wis konsentrasi ing riset, pembangunan, produksi, sale lan layanan saka Shenli produk seri mlaku motor,-dhuwur tliti planet Reducer. Ing saiki, perusahaan seneng peralatan produksi majeng, Testing peralatan lan teknologi produksi canggih lan proses; kagungan tim kuat konsentrasi ing produk riset lan pangembangan; ndarbeni tim desain arupi Desainer elit lan njupuk pembangunan boutique industri bangsa Tionghoa tugas lan devotes kanggo nggawe dhuwur-mburi mlaku motor ing ngarep lan luar negeri adhedhasar roh craftsman Cina.

NEWS

CNC Servo Motor

The industrial robot industry has developed rapidly, especially the steady development of the servo motor industry.The CNC servo motor has the advantages of stable starting voltage and large load on the industrial robot system.   The CNC servo motor not only have a large starting torque and wide...
The stepper motor has a holding torque, and the motor can be locked when the holding torque of the motor is energized. However, if the stepping motor’s holding torque is not large enough and a larger lock-up torque is required, or if the stepping motor loses its holding torque after a power...